YOUR NEXT MOVE

READY? SET?
Golazo - Afbeelding

SLIMME BEGELEIDING VOOR ELKE SPORTLIEFHEBBER

Als je jouw sportprestaties naar een hoger niveau wil brengen, zijn wilskracht en doorzettingsvermogen belangrijk, maar je weet best ook wat je doet. Of je nu juist begint, of je gaat voor medailles, coaching en tests zijn broodnodig om je doelen te halen. Kennis is prestatie.

Golazo - Afbeelding

LEER JE LICHAAM KENNEN

Hoe beter jij je lichaam kent – je limieten, werkpunten, sterktes, (verborgen) potentieel – hoe beter jij kan trainen en presteren. Conditietests, medische onderzoeken, body composition scans… Onze wetenschappelijke analyses zijn de fundamenten die je van onderbouwd advies voorzien om je te doen schitteren en je resultaten te boosten. Kennis is kracht.

Golazo - Afbeelding

EN ZET
DE JUISTE STAP

Maak je geen zorgen over juiste training en voeding, of wat je volgende stap moet zijn: wij voorzien gepersonaliseerde coaching die naadloos aansluit bij jouw uitdagingen en doelen. Slaap-, voeding- of trainingsschema’s, wij voorzien een volledig draaiboek. Zodat jij dat niet hoeft te doen. Kennis is gemoedsrust.

ONTDEK ONS AANBOD

string(13) “categoryIDs:1”
string(33) “[{“1”:{“1″:2,”2″:2,”3″:1,”4″:1}}]”

Conditietest lopen

VANAF € 200

Niet enkel topsporters hebben nood aan een goed onderbouwd trainingsschema. Ook als recreatieve sporter kan je met een schema op maat makkelijker en efficiënter j…
string(13) “categoryIDs:2”
string(33) “[{“2”:{“1″:1,”2″:1,”3″:1,”4″:2}}]”

Conditietest fietsen

VANAF € 200

Je conditie wordt in kaart gebracht aan de hand van een fietstest. De wetenschappelijke analyse van de resultaten maakt dat we een gedetailleerd advies en trainingsprogramma o…
string(13) “categoryIDs:1”
string(33) “[{“1”:{“1″:0,”2″:1,”3″:1,”4″:1}}]”

Conditietest lopen + biomechanische loopanalyse

VANAF € 235

Niet enkel topsporters hebben nood aan een goed onderbouwd trainingsschema. Ook als recreatieve sporter kan je met een schema op maat makkelijker en efficiënter jouw doel hale…

BEGIN JE NOG MAAR NET?

Je wilt bewegen, maar je weet niet precies waar te beginnen? Wij helpen je graag. We nemen de tijd om jouw doelen, voorkeuren en levensstijl in kaart te brengen, zodat we de perfecte sport voor je kunnen vinden.
Onze gepersonaliseerde programma’s en professionele coaches helpen je op weg met het perfecte plan om je gemotiveerd naar een gezondere levensstijl te brengen. Laten we het samen uitzoeken!

START MET BEWEGEN

Hulp nodig?

Contacteer ons met onderstaande informatie

 

Newsletter (NL)

Schrijf je in op onze nieuwsbrief